Activiteiten

Leuke activiteiten, voor jong en oud en voor elk weertype
Handboogschieten activiteit familiedag

Handboogschieten

De clinic handboogschieten is zo georganiseerd dat alle deelnemers veel kunnen schieten. Door onze deskundige begeleiding is dit een sport voor jong en oud en dus ook ideaal voor familiedagen.

Arrangementen-staertje-1

Oud Hollandse Spelen

Deze spelen kan met een grote groep binnen gespeeld worden, dus een mooie activiteit bij slecht weer. Het is een activiteit voor jong en oud en het is natuurlijk gewoon gezellig om met z’n allen spelletjes te doen.

Arrangementen-staertje-4

Boerenmeerkamp

Onder leiding van de boer, voer je met jouw team activiteiten uit met een knipoog naar het werk op en rond de boerderij. Op sportieve en ludieke wijze gaan jullie, gekleed in boeren-outfit, de onderlinge strijd met elkaar aan.

Huifkar service

Huifkar service

Verblijven jullie in bijvoorbeeld een vakantiehuisje in de buurt dan kunnen wij onze boerentaxi op pad sturen. Wij komen jullie dan halen en brengen jullie uiteraard ook weer veilig thuis in onze eigen huifkar.

staertje solex activiteit

Solex en treinfiets

Wil je liever de omgeving gaan verkennen dan kun je een tochtje op de solex of treinfiets gaan maken. Wij werken samen met verschillende bedrijven die deze activiteit aanbieden.

Jeu de Boules

Er is ook gelegenheid om jeu de boules te spelen op het boerenland. Dus ook geschikt voor mensen die geen balletje kunnen of willen slaan, maar liever rustig een balletje gooien op onze eigen banen.

Arrangementen-familiedag-

Overige activiteiten

U zult zich geen moment vervelen op het boerenerf ‘t Staertje. Zo kan er een potje volleybal gespeeld worden, is er een luchtkussen waar de kinderen zich op uit kunnen leven, een dierenweide en bij slecht weer kan er binnen een potje dart gespeeld worden of tafelvoetbal.